Announcements

The latest company announcements from Denmark, Sweden, Norway and Finland

Indberetning og offentliggørelse af ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Q-Interline A/S aktier

Selskabsmeddelelse nr. 22 - 2024, Tølløse den 24. juni 2024

Q-Interline  A/S (Q-Interline eller ”Selskabet”) har i henhold til artikel 19 i markedsmisbrugsforordningen modtaget vedhæftede indberetninger fra ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med aktier i Q-Interline.

I henhold til indberetningerne har følgende nærtstående til ledende medarbejdere handlet med aktier i Q-Interline:

 • Martin R. Henriksen Holding ApS, der er ejet 100 % af Selskabets administrerende direktør Martin R. Henriksen.
 • Steen Bjerregaard Christiansen,  CFO i Selskabet.
 • Stengård Invest ApS, der er nærtstående til Jakob Woetmann Larsen, bestyrelsesmedlem i Q-Interline.

Der henvises til de vedhæftede indberetningsskemaer.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til:

Q-Interline A/S:Stengårdsvej 7DK – 4340 TølløseCVR-nummer: 19614409Hjemmeside www.q-interline.com

Kontakter:

Martin Roithner HenriksenCEO / adm. DirektørTlf.: (+45) 53 80 06 09E-mail: mrh@q-interline.com

Steen Bjerregaard ChristiansenCFO / ØkonomidirektørTlf.: (+45) 31 24 54 18E-mail: sbc@q-interline.com

Certified AdviserNorden CEF A/SJohn NordenTlf.: (+45) 20 72 02 00jn@nordencef.dk

KommunikationGullev & Co. ApSBoris GullevTlf.: (+45) 31 39 79 99E-mail: borisgullev@gmail.com

Om Q-Interline A/S

Q-Interline er en ingeniørvirksomhed, som udvikler højteknologiske analyseløsninger til optimering af proces- og produktkvalitet, baseret på infrarød spektroskopi og korrekt prøveudtagning.

Q-Interline udvikler dels egne front-end software løsninger og dels software til automatisk cloud-overvågning af både analyseinstrumenter og matematiske kalibreringsmodeller.

Selskabet er blandt de førende leverandører af analyseudstyr til mejerisektoren i Skandinavien, og Q-Interline har leveret analysesystemer til kunder i 44 lande verden over inden for fødevare- og mejeriindustrien, landbrug, farmaceutisk og kemisk industri.

Selskabet har gennem mere end 27 år akkumuleret branchekendskab og udviklet nye innovative patenterede løsninger til fødevareanalyse, og står i dag med en konkurrencedygtig produktportefølje baseret på førende teknologi.

Q-Interline bidrager på den måde til bæredygtig anvendelse af klodens råvarer, der bruges til fødevareproduktion, og sikrer samtidigt, at kvaliteten af de producerede fødevarer fremmer menneskers og dyrs helbred og velbefindende.

 

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
 • 2024-06-24 PDMR meddelelse_Standardskema_Martin R. Henriksen HOLDING ApS.pdf
 • 2024-06-24 PDMR meddelelse_Standardskema_Steen Bjerregaard Christiansen.pdf
 • 2024-06-24 PDMR meddelelse_Standardskema_Stengård Invest ApS.pdf
Danish

Andfjord Salmon AS - Primary insider notification

Andfjord Holding AS has notified that it on 21 June 2024 has rolled forward agreements for the purchase of 1,833,000 shares in Andfjord Salmon Group AS at a price of NOK 46.7771. Andfjord Holding AS' exposure in Andfjord Salmon Group AS remains unchanged following this transaction.

Andfjord Salmon Group AS board member Roy Pettersen is Chair of the Board of Directors of Andfjord Holding AS. 

Disclosure regulation

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Regulation EU 596/2014 (MAR) article 19 number 3 and the Norwegian Securities Trading Act section 5-12.

Contacts
 • Bjarne Martinsen, CFO, Andfjord Salmon AS, +47 975 08 345, bjarne.martinsen@andfjord.no
About Andfjord Salmon

Located at Andøya on the Arctic Archipelago of Vesterålen, Norway, Andfjord Salmon is developing the world’s most sustainable and fish-friendly aquaculture facility of its kind. Through a proprietary flow-through system, Andfjord Salmon combines the best from ocean and land-based salmon farming. In its first production cycle, the company achieved an industry-leading survival rate of 97.5 percent, feed conversion ratio of 1.05, superior share of 91.1 percent, and required 1 kWh to produce one kilo of salmon. Andfjord Salmon has identified a roadmap towards a production capacity of 40,000 tonnes HOG at Kvalnes, Andøya, and set a long-term ambition to reach 90,000 tonnes HOG across Kvalnes, Breivika and Fiskenes at Andøya. For more information, see www.andfjordsalmon.com.

English

Scandinavian Medical Solutions sælger PET/CT-scanner til USA

Investornyhed nr. 69 – 2024 | 24-06-2024  

Scandinavian Medical Solutions ("SMS" eller "Selskabet") er glade for at offentliggøre salget af en PET/CT-scanner.  Køberen af den højteknologiske PET/CT-scanner har gennem årene oparbejdet et tæt partnerskab og samarbejde med SMS, hvilket har muliggjort salg af en lang række systemer gennem tiden. De længerevarende kunderelationer sikrer, at SMS i endnu større grad kan imødekomme sine kunders ønsker til alt fra producent, krav til software og andre tekniske specifikationskrav, da SMS kender kundens unikke krav og købshistorik.  

Salget udgør et beløb større end DKK 2.000.000 og offentliggøres i overensstemmelse med Selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren ligger i intervallet DKK 2.000.000 til under DKK 3.500.000.   

Overdragelse til kunden har fundet sted i uge 25, 2024. Ordren påvirker ikke den tidligere udmeldte guidance for omsætning og EBITDA for regnskabsåret 2023/2024. 

 

Supplerende Information    

For spørgsmål vedrørende denne investornyhed kan selskabets CEO, Jens Hvid Paulsen, kontaktes på investor@scandinavian-medical.com.        

Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S.          

 

Scandinavian Medical Solutions A/S    

Gasværksvej 48,1., DK – 9000 Aalborg      

CVR-nummer: 39901749      

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com      

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors      

 

Om Selskabet    

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet tilbage i 2018 med en mission om at facilitere bedre adgang til omkostningseffektivt og højkvalitets billeddiagnostisk udstyr globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.          

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital, og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.          

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.          

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.   

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish

Alefarm Brewing øger sin eksport til det singaporeanske marked med 17%

Alefarm Brewing A/S har øget sin eksport til det singaporeanske marked med 17% år-til-dato sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten skyldes større efterspørgsel efter øl af højeste kvalitet især i det store expat-miljø, som kendetegner Singapore City.

Investornyhed nr. 105 Alefarm Brewing øger sin eksport til det singaporeanske marked med 17%

Alefarm Brewing A/S ("ALEFRM" eller "Selskabet") er et innovativt dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan. Selskabet kan i dag annoncere en øget eksport på 17% til det singaporeanske marked.

I investornyhed nr. 28, dateret d. 16. januar 2023, der blev det offentliggjort at Selskabet har indgået aftale med en af de fremmeste singaporeanske distributører af specialøl, som importerer og sælger øl til barer, caféer og restauranter over hele landet.

Selskabet har i forlængelse af aftaleindgåelsen øget sin eksport til det singaporeanske marked med 17% år-til-dato sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten skyldes større efterspørgsel efter øl af højeste kvalitet især i det store expat-miljø, som kendetegner Singapore City.

Væksten i eksporten til det singaporeanske marked ændrer ikke ved forventningerne til omsætningen, som de er opstillet for indeværende regnskabsår.

Stifter og CEO, Kasper Tidemann, udtaler i den forbindelse:

"Vi er glade for vores samarbejde i Singapore, og kan nu notere os en ikke ubetydelig vækst år-til-dato sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten kommer især fra expat-miljø i SIngapore City, hvor forbrugerne søger mod øl af høj kvalitet på byens mange barer og restauranter. Her leverer vi til med glæde - og vi glæder os til at fortsætte og udbygge det gode samarbejde."

Supplerende information

For spørgsmål omkring væksten på det singaporeanske marked, der kan Selskabets CEO, Kasper Tidemann, kontaktes på kt@alefarm.dk. Selskabets Certified Adviser er Norden CEF, hvor John Norden kan kontaktes via e-mail på jn@nordencef.dk eller telefonisk på +45 20720200.

Kontakter
 • Kasper Tidemann, Stifter og CEO, +45 31441760, kt@alefarm.dk
Om Alefarm Brewing

Alefarm Brewing er et tech-drevet mikrobryggeri med et fokus på moderne håndværk, autenticitet og en oprigtig tro på at kvalitet bygger på kærlighed. Vores ambition er at skabe sammenhold og fællesskab gennem unikke oplevelser med øl.

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish

BactiQuant modtager første ordre fra stor amerikansk virksomhed indenfor drift og service i energisektoren.

Det glæder BactiQuant at meddele at vores nye salgskanal i USA, Brown Corrosion, har modtaget den første ordre på udstyr og analysekemi fra Kinder Morgan, en stor amerikansk aktør i Olie & Gas segmentet. I første omgang skal virksomheden teste BactiQuants teknologi i felten og udføre en såkaldt ”Proof of Concept. Bakterier kan spille en vigtig rolle i korrosionsprocesserne, som alene i Olie & Gas industrien i USA koster milliarder af dollars i øget omkostninger på vedligehold og reduceret levetid for infrastrukturen. Derfor er der i dag en stor fokus på at kunne reagere hurtigt og effektivt når bakterievækst forekommer. Vi forventer at uddannelsen af teknisk personale hos virksomheden kommer til at løbe af stablen sidst i juli måned. Potentialet hos Kinder Morgan er stort, idet de vedligeholder og servicerer mere and 130.000 km rørledninger. Vi glæder os til at hjælpe vores nye kunde med at demonstrere teknologiens anvendelighed og give vores bidrag til at de på den lange bane kan spare ressourcer, øge levetiden for deres infrastruktur og forbedre deres bæredygtighed.  

Kontakter
 • Henrik Enegaard Skaanderup, Bestyrelsesformand, +4540334470, henrik-skaanderup@mail.dk
 • Morten Miller, Chief Executive Officer CEO/CINO, +4523678732, miller@bactiquant.dk
Om BactiQuant A/S

Bactiquant has developed a technology that will revolutionize the monitoring of bacterial contamination levels in water and ensure optimum usage and handling of water around the world to the benefit of our customers and the sustainability of our planet. To show our environmental commitment, we have aligned our business with four of the UN's Sustainable Development Goals. We believe that Bactiquant will be the world leader within mobile and online surveillance of bacterial contamination levels, and we are already well on our way. Headquartered in Denmark and operating across five continents, our customers come from a wide range of industries such as public water utility companies, industries needing water cooling or requiring wastewater treatment, and aquaculture.

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish

Transactions carried out under the buy-back program

On June 7th Nekkar announced its decision to renew the share buy-back program. The share buy-back program is executed in accordance with the authorization granted to the Board of Directors by the Annual General Meeting of Nekkar held on May 30, 2024. The program will be used for corporate purposes in accordance with the above-mentioned authorization. The share buy-back program covers purchase of up to 10,742,711 shares, and the maximum amount of the program is NOK 100 million. The renewed program commenced on June 7th and is planned finalized within May 30th, 2025 at the latest.  

The share buy-back program is managed by Pareto Securities, which makes its trading decisions regarding the timing of the share repurchases independently of, without influence by, and without access to sensitive information concerning, Nekkar.

During week 25 of 2024, Nekkar purchased 70,315 own shares at an average price of NOK 9.9816 per share. Following this, the previous share buy-back program and use in the previously announced employee share program, Nekkar holds a total of 2,240,909 own shares, corresponding to 2.086 percent of the shares in the company.

Below is a more detailed overview of the transactions carried out under the renewed buy-back program.

Date Number of shares Average price (NOK) Total transaction value (NOK) 17/06/2024 17,000 9.7915 222,267.05 18/06/2024 14,955 9.9579

220,069.59

19/06/2024 24,900 9.9087

71,075.11

20/06/2024 11,161 10.0072

230,165.60

21/06/2024 2,299 10.0833

151,249.50

Previously announced buy-backs under the program 103,973 9.9400

1,033,487.05

Total buy-back made under the program 174,288 9.9567

1,735,341.28

Appendix: For a comprehensive overview of all transactions conducted under the buy-back program during the beforementioned time frame, we have attached an appendix to this report

Disclosure regulation

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 the Norwegian Securities Trading Act.

Contacts
 • Marianne Voreland Ottosen, Head of finance, Nekkar ASA, +4740202593, mvo@nekkar.com
About Nekkar ASA

Nekkar (OSE: NKR) is an industrial technology group offering impact technologies combined with high-end software solutions. The group combines 50 years' heritage from the world's number one shiplift company, Syncrolift, with new investments into sustainable, digitalised technology businesses that aim to unlock growth within ocean-based industries such as offshore energy, renewables and aquaculture.

Attachments
 • NKR buy-back 24062024.pdf
English

Transactions under the current share buyback programme

On 3 June 2024, Per Aarsleff Holding A/S launched a share buyback programme, as described in company announcement no. 12 of 28 May 2024.

According to the programme, Per Aarsleff Holding A/S will in the period until 31 May 2025 buy back own B shares up to a maximum value of DKK 150 million and with a maximum of 550,000 B shares.

The share buyback programme will be implemented in accordance with Regulation (EU) no. 596/2014 of 16 April 2014 of the European Parliament and Council and Commission Delegated Regulation (EU) no. 2016/1052, also referred to as the Safe Harbour rules.

Trading day

Number of shares bought back

Average purchase price

Amount, DKK

10: 17 June 2024

2,104

385.01

810,069.46

11: 18 June 2024

3,600

391.17

1,408,212.36

12: 19 June 2024

3,497

394.65

1,380,076.01

13: 20 June 2024

3,600

394.38

1,419,763.68

14: 21 June 2024

3,600

388.03

1,396,901.16

Accumulated trading for days 10-14 

16,401

391.14

6,415,022.67

See the enclosure for information about the individual transactions made under the share buyback programme.

Contacts
 • Jesper Kristian Jacobsen, Administrerende koncerndirektør / Group CEO, +45 8744 2222
About Per Aarsleff Holding A/S

The Aarsleff Group is a building construction and civil engineering group with an international scope and a market leading position in Denmark. The Group comprises a portfolio of independent, competitive companies each with their own specialist expertise. 

Attachments
 • Aktietilbagekøb uge 25 2024_UK.pdf
 • Share repurchase specification week 25 2024.pdf
Danish, English

Q-Interline offentliggør resultatet af udbuddet af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer

Selskabsmeddelelse nr. 21 - 2024, Tølløse den 24. juni 2024

Meddelelsen indeholder intern viden.

Q-Interline A/S (”Q-Interline” eller ”Selskabet”) meddelte ved selskabsmeddelelse den 29. maj 2024, at bestyrelsen havde besluttet at forhøje Selskabets aktiekapital gennem et udbud af nye aktier (”Nye Aktier”) med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer (”Udbuddet”). Udbuddet omfattede en fortegningsemission på mellem nominelt DKK 128.000 (svarende til 1.600.000 Nye Aktier à nominelt DKK 0,08) og nominelt DKK 289.990,88 (svarende til 3.624.886 Nye Aktier à nominelt DKK 0,08) til en tegningskurs på DKK 5,00 pr. Ny Aktie.

Tegningsperioden for de Nye Aktier udløb tirsdag den 18. juni 2024. Ved tegningsperiodens udløb var der udnyttet tegningsretter og afgivet bindende ordrer for i alt 2.090.315 Nye Aktier, svarende til en samlet kontant tegning på DKK 10.451.575. Ca. 64,5 % af de Nye Aktier tegnes ved udnyttelse af tegningsretter. Aktiekapitalen forhøjes herved med nominelt DKK 167.225,20, og Q-Interline får tilført et forventet nettoprovenu på ca. DKK 10,1 mio.

Der foretages således fuld allokering til alle tegningsordrer med tegningsretter og til fortegningsinvestorerne.

Resterende aktier tegnet uden tegningsretter får tildelt det ønskede antal aktier.

Meddelelse om allokering gives via investors eget pengeinstitut. Udbuddet forventes gennemført, når indbetalingen for alle Nye Aktier er sket, og kapitalforhøjelsen ifm. udstedelsen af de Nye Aktier er registreret hos Erhvervsstyrelsen, forventeligt torsdag den 27. juni 2024.

I forbindelse med offentliggørelsen af resultatet for Udbuddet udtaler CEO Martin R. Henriksen: ”Vi er meget glade for den store interesse, som de mange investorer har vist Selskabet. Med kapitalrejsningen har vi fået skabt en platform for at fortsætte vores vækstrejse, og jeg vil godt benytte lejligheden til at rette en stor tak til eksisterende og nye aktionærer, som på denne måde har vist os tillid.”

De Nye Aktier vil blive udstedt og leveret i den midlertidige ISIN-kode DK0062957700. Den midlertidige ISIN-kode vil ikke blive optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market, men vil blive sammenlagt med den eksisterende ISIN-kode DK0061677135. Sammenlægningen forventes at blive gennemført den 4. juli 2024.

De Nye Aktier forventes optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market under ISIN-koden DK0061677135 for eksisterende aktier den 3. juli 2024. Efter gennemførelse af Udbuddet forhøjes Selskabets aktiekapital fra nominelt DKK 1.159.963,68 fordelt på 14.499.546 aktier à nominelt DKK 0,08 til i alt nominelt DKK 1.327.188,88 fordelt på 16.589.861 aktier à nominelt DKK 0,08. Hver aktie à nominelt DKK 0,08 giver én stemme, og det totale antal af stemmeretter i Selskabet vil efter gennemførelsen af Udbuddet være 16.589.861.

Q-Interline vil offentliggøre en selskabsmeddelelse, når kapitalforhøjelsen er registreret hos Erhvervsstyrelsen. Herefter vil Selskabets nye vedtægter blive lagt på Selskabets hjemmeside. 

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til:

Q-Interline A/S:Stengårdsvej 7DK – 4340 TølløseCVR-nummer: 19614409Hjemmeside www.q-interline.com

Kontakter:

Martin Roithner HenriksenCEO / adm. DirektørTlf.: (+45) 53 80 06 09E-mail: mrh@q-interline.com

Steen Bjerregaard ChristiansenCFO / ØkonomidirektørTlf.: (+45) 31 24 54 18E-mail: sbc@q-interline.com

Certified AdviserNorden CEF A/SJohn NordenTlf.: (+45) 20 72 02 00jn@nordencef.dk

KommunikationGullev & Co. ApSBoris GullevTlf.: (+45) 31 39 79 99E-mail: borisgullev@gmail.com

Om Q-Interline A/S

Q-Interline er en ingeniørvirksomhed, som udvikler højteknologiske analyseløsninger til optimering af proces- og produktkvalitet, baseret på infrarød spektroskopi og korrekt prøveudtagning.

Q-Interline udvikler dels egne front-end software løsninger og dels software til automatisk cloud-overvågning af både analyseinstrumenter og matematiske kalibreringsmodeller.

Selskabet er blandt de førende leverandører af analyseudstyr til mejerisektoren i Skandinavien, og Q-Interline har leveret analysesystemer til kunder i 44 lande verden over inden for fødevare- og mejeriindustrien, landbrug, farmaceutisk og kemisk industri.

Selskabet har gennem mere end 27 år akkumuleret branchekendskab og udviklet nye innovative patenterede løsninger til fødevareanalyse, og står i dag med en konkurrencedygtig produktportefølje baseret på førende teknologi.

Q-Interline bidrager på den måde til bæredygtig anvendelse af klodens råvarer, der bruges til fødevareproduktion, og sikrer samtidigt, at kvaliteten af de producerede fødevarer fremmer menneskers og dyrs helbred og velbefindende.

 

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish

Nordic Unmanned ASA - Commencement of the subscription period in the subsequent offering

NOT FOR RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN CANADA, JAPAN, AUSTRALIA OR THE UNITED STATES, OR ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH SUCH RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION WOULD BE UNLAWFUL. THIS ANNOUNCEMENT DOES NOT CONSTITUTE AN OFFER OF ANY OF THE SECURITIES DESCRIBED HEREIN.

Reference is made to the stock exchange announcement by Nordic Unmanned ASA (the "Company") (ticker: NUMND) on 20 June 2024 announcing the submission of a national prospectus dated 20 June 2024 (the "Prospectus") and the subsequent offering (the "Subsequent Offering") of 470,000,000 new shares (the "Offer Shares") in the Company, at a subscription price of NOK 0.05 per share.

The subscription period in the Subsequent Offering commences today, on 24 June 2024 at 09:00 (CEST), and ends on 5 July 2024 at 16:30 hours (CEST).

The Subsequent Offering is directed towards shareholders in the Company as of 14 May 2024 (as registered in the Norwegian Central Securities Depository (the "VPS") two trading days thereafter, on 16 May 2024 (the "Record Date") who (i) were not allocated Offer Shares in the Private Placement, and (ii) are not resident in a jurisdiction where such offering would be unlawful or would (in jurisdictions other than Norway) require any prospectus, filing, registration or similar action (the "Eligible Shareholders").

Each Eligible Shareholder will receive 4.745249 non-tradeable subscription rights (the "Subscription Rights") for each share held by such Eligible Shareholder in the Company as of the Record Date, rounded down to the nearest whole right. Each Subscription Right will, subject to applicable securities laws, give the preferential right to subscribe for, and be allocated, one Offer Share in the Subsequent Offering. Over-subscription will be permitted; however, there can be no assurance that Offer Shares will be allocated for such subscriptions. Subscription without subscription rights will also be permitted.

Please see the Prospectus for more information about the Subsequent Offering. The Prospectus, including a subscription form, is made electronically available at www.paretosec.com/transactions.

 ADVISORS

Pareto Securities AS (the "Manager") acts as manager in the Subsequent Offering. Advokatfirmaet Schjødt AS acts as legal advisor to the Company.

Disclosure regulation

IMPORTANT NOTICES

This announcement is not and does not form a part of any offer to sell, or a solicitation of an offer to purchase, any securities of the Company. The distribution of this announcement and other information may be restricted by law in certain jurisdictions. Copies of this announcement are not being made and may not be distributed or sent into any jurisdiction in which such distribution would be unlawful or would require registration or other measures. Persons into whose possession this announcement or such other information should come are required to inform themselves about and to observe any such restrictions.

 The securities referred to in this announcement have not been and will not be registered under the U.S. Securities Act of 1933, as amended (the "Securities Act"), and accordingly may not be offered or sold in the United States absent registration or an applicable exemption from the registration requirements of the Securities Act and in accordance with applicable U.S. state securities laws. The Company does not intend to register any part of the offering or their securities in the United States or to conduct a public offering of securities in the United States. Any sale in the United States of the securities mentioned in this announcement will be made solely to "qualified institutional buyers" as defined in Rule 144A under the Securities Act.

In any EEA Member State, this communication is only addressed to and is only directed at qualified investors in that Member State within the meaning of the Prospectus Regulation, i.e., only to investors who can receive the offer without an approved prospectus in such EEA Member State. The expression "Prospectus Regulation" means Regulation 2017/1129 as amended together with any applicable implementing measures in any Member State. This communication is only being distributed to and is only directed at persons in the United Kingdom that are (i) investment professionals falling within Article 19(5) of the Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005, as amended (the "Order") or (ii) high net worth entities, and other persons to whom this announcement may lawfully be communicated, falling within Article 49(2)(a) to (d) of the Order (all such persons together being referred to as "relevant persons"). This communication must not be acted on or relied on by persons who are not relevant persons. Any investment or investment activity to which this communication relates is available only for relevant persons and will be engaged in only with relevant persons. Persons distributing this communication must satisfy themselves that it is lawful to do so.

Matters discussed in this announcement may constitute forward-looking statements. Forward-looking statements are statements that are not historical facts and may be identified by words such as "believe", "expect", "anticipate", "strategy", "intends", "estimate", "will", "may", "continue", "should" and similar expressions. The forward-looking statements in this release are based upon various assumptions, many of which are based, in turn, upon further assumptions. Although the Company believes that these assumptions were reasonable when made, these assumptions are inherently subject to significant known and unknown risks, uncertainties, contingencies and other important factors which are difficult or impossible to predict and are beyond its control.

Actual events may differ significantly from any anticipated development due to a number of factors, including without limitation, changes in investment levels and need for the Company's services, changes in the general economic, political and market conditions in the markets in which the Company operate, the Company's ability to attract, retain and motivate qualified personnel, changes in the Company's ability to engage in commercially acceptable acquisitions and strategic investments, and changes in laws and regulation and the potential impact of legal proceedings and actions. Such risks, uncertainties, contingencies and other important factors could cause actual events to differ materially from the expectations expressed or implied in this release by such forward-looking statements. The Company does not provide any guarantees that the assumptions underlying the forward-looking statements in this announcement are free from errors nor does it accept any responsibility for the future accuracy of the opinions expressed in this announcement or any obligation to update or revise the statements in this announcement to reflect subsequent events. You should not place undue reliance on the forward-looking statements in this document.

The information, opinions and forward-looking statements contained in this announcement speak only as at its date, and are subject to change without notice. The Company does not undertake any obligation to review, update, confirm, or to release publicly any revisions to any forward-looking statements to reflect events that occur or circumstances that arise in relation to the content of this announcement.

Neither of the Company, the Manager nor any of their respective affiliates makes any representation as to the accuracy or completeness of this announcement and none of them accepts any responsibility for the contents of this announcement or any matters referred to herein. This announcement is for information purposes only and is not to be relied upon in substitution for the exercise of independent judgment. It is not intended as investment advice and under no circumstances is it to be used or considered as an offer to sell, or a solicitation of an offer to buy any securities or a recommendation to buy or sell any securities in the Company. Neither the Company, the Manager nor any of their respective affiliates accepts any liability arising from the use of this announcement.

Contacts
 • Lars A Landsnes, CFO/COO, Nordic Unmanned ASA, +47 951 40 370, ll@nordicunmanned.com
About Nordic Unmanned

Nordic Unmanned is a leading European manufacturer (OEM) and certified operator of unmanned aircraft systems (“UAS”). 

We are serving large corporations, government agencies and security customers by offering systems, solutions and flight services for environmentally friendly delivery of productivity improvements and time critical, actionable data insights and logistics services.

Our solutions and services are organized in the three business segments as follows: 

Flight Services: is a technology-agnostic flight services operator providing time-critical actionable data to large corporate and governmental customers. The segment also includes NUAer AS and Resale.AirRobot: is an Equipment Manufacturer (OEM) with a leading product platform in lightweight drones and sensors (payloads) tailored for defense and security.DroneMatrix: is an Equipment Manufacturer (OEM) offering a fully integrated and autonomous drone system with proprietary software for surveillance and security.

Nordic Unmanned is ISO 9001:2015 and ISO 14001:2015 certified for the operation, maintenance, and sales of unmanned systems and sensor technology. AirRobot is ISO 9001:2015 and EN 9100:2018 certified for its development and production capabilities of unmanned systems.

Founded in Norway in 2014, Nordic Unmanned has offices in Sandnes (NO), Cranfield (UK), Hasselt (BE) and Arnsberg (GER).  Nordic Unmanned also comprise joint venture – Omni Unmanned SA with OHI Group SA (registered in Luxemburg) and joint venture – NUAer AS with Aeromon OY (registered in Norway).

For more information visit - https://nordicunmanned.com/

 

Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
English
Digital Workforce favicon

Digital Workforce Services Plc: SHARE REPURCHASE 20.6.2024

Digital Workforce Services Plc: SHARE REPURCHASE 20.6.2024

Helsinki Stock Exchange

Trade date: 20.6.2024Bourse trade: BUY    Share: DWF    Amount: 606 sharesAverage price / share: 4,3816 EURTotal cost: 2 655,22 EUR

Following shares repurchased on 20.6.2024the company now holds 99 684 shares.

 

On behalf of Digital Workforce Services Plc                Lago Kapital Ltd                Maj van Dijk     Jani Koskell   

 

For further information, please contact:

Jussi Vasama, Tel. +358 50 380 9893

About Digital Workforce Services Oyj

About Digital Workforce Services PlcDigital Workforce Services Plc is a leading business process automation services and technology solution provider globally. Digital Workforce Outsmart services and technology solution suite allow organizations to save costs, accelerate digitalization, increase revenue, improve customer experience and gain competitive advantage. Globally, over 250 large customers use Digital Workforce’s services and technologies to transform their businesses with automation. Founded in 2015, Digital Workforce currently employs over 200 business automation specialists in the US, the UK, Ireland, Poland, Germany, Finland, Sweden, Norway, and Denmark. Digital Workforce is publicly listed in Nasdaq First North Growth Market Finland.https://digitalworkforce.com

Attachments
 • DWF_SBB_trades_20240620.xlsx
English, Finnish

Nordic Unmanned ASA: Notification of transactions by primary insiders

Nordic Unmanned ASA has been notified that Lars Andreas Landsnes, with the role as CFO/COO, on 21June 2024 sold 450,000 shares in Nordic Unmanned ASA at the price of NOK 0.14 per share. Following the transaction, Lars Andreas Landsnes holds directly and indirectly 162.257 shares. 

Notification of the transactions are attached to this release

Disclosure regulation

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.

Contacts
 • Lars A Landsnes, CFO/COO, Nordic Unmanned ASA, +47 951 40 370, ll@nordicunmanned.com
About Nordic Unmanned

Nordic Unmanned is a leading European manufacturer (OEM) and certified operator of unmanned aircraft systems (“UAS”). 

We are serving large corporations, government agencies and security customers by offering systems, solutions and flight services for environmentally friendly delivery of productivity improvements and time critical, actionable data insights and logistics services.

Our solutions and services are organized in the three business segments as follows: 

Flight Services: is a technology-agnostic flight services operator providing time-critical actionable data to large corporate and governmental customers. The segment also includes NUAer AS and Resale.AirRobot: is an Equipment Manufacturer (OEM) with a leading product platform in lightweight drones and sensors (payloads) tailored for defense and security.DroneMatrix: is an Equipment Manufacturer (OEM) offering a fully integrated and autonomous drone system with proprietary software for surveillance and security.

Nordic Unmanned is ISO 9001:2015 and ISO 14001:2015 certified for the operation, maintenance, and sales of unmanned systems and sensor technology. AirRobot is ISO 9001:2015 and EN 9100:2018 certified for its development and production capabilities of unmanned systems.

Founded in Norway in 2014, Nordic Unmanned has offices in Sandnes (NO), Cranfield (UK), Hasselt (BE) and Arnsberg (GER).  Nordic Unmanned also comprise joint venture – Omni Unmanned SA with OHI Group SA (registered in Luxemburg) and joint venture – NUAer AS with Aeromon OY (registered in Norway).

For more information visit - https://nordicunmanned.com/

 

Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
 • Skjema for melding om transaksjoner utfort av personer med ledelsesansvar KRT-1500.pdf
English

The term loan B of PHM Group Holding Oyj has been successfully priced and allocated

PHM GROUP HOLDING OYJ | STOCK EXCHANGE RELEASE | 21 JUNE 2024 AT 17.15 pm EEST

The senior secured floating rate term loan B (the “Term Loan B”) of PHM Group Holding Oyj (the “Company”) announced on 10 June 2024 has been successfully priced and allocated to investors.

The EUR 300 million Term Loan B has a maturity of up to 7 years. The Term Loan B bears a floating rate and has a margin of 4.75 per cent.

Deutsche Bank Aktiengesellschaft and Nordea Bank Abp act as Joint Global Coordinators and Physical Bookrunners for the Term Loan B.

PHM GROUP HOLDING OYJ

For further information:

PHM Group Holding Oyj

 • Petri Pellonmaa, Group CFO, +358 40 568 3841, petri.pellonmaa@phmgroup.com
 • Ville Rantala, Group CEO, +358 50 385 1442, ville.rantala@phmgroup.com

 

PHM Group in brief 

PHM Group is a property services group whose mission is to care about people by taking care of their surroundings. PHM Group consists of the best local companies in the industry with the same values and motivations: entrepreneurship and a fair and responsible way of working. 

PHM Group employs over 10,000 property services professionals in Finland, Sweden, Norway, Denmark and Germany.  The Group's consolidated revenue amounted to EUR 759 million in 2023. PHM Group is owned by the funds managed by Norvestor and the Intera fund together with the management of the local companies. Read more: phmgroup.com  

 

Contacts
 • Petri Pellonmaa, Konsernin talousjohtaja, +358 40 568 3841, petri.pellonmaa@phmgroup.com
 • Ville Rantala, Konsernin toimitusjohtaja, +358 50 385 1442, ville.rantala@phmgroup.com
Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
English, Finnish

48 municipalities have bought Dataproces' KØS platform

Investor news no. 34/2024: Dataproces has on June 21st entered into an agreement on our SaaS solution KØS

The contract for KØS has been entered into with a larger municipality on Zealand and is now the 48th municipality using our solution to assist with overall financial management.

KØS is a platform that helps municipalities with overall financial management. The platform contains three modules, including: KØS: Udvikling i finansieringsgrundlaget (Development in the funding base), KØS: Statsgaranti eller selvbudgettering? (State guarantee or self-budgeting?) and KØS: BefolkningsBlik (PopulationView). By using one or more modules on the KØS platform, the country's municipalities gain in-depth insight into the development of their own revenues and expenses, thereby increasing insight into their own economy.

 

General information about agreement announcements as investor news:

All announced agreements are in accordance with Dataproces' strategic focus and do not change the announced guidance.

As the SaaS platforms MARS, MARC, REVIEW and KØS are central to the guided company strategy, each time a agreement is entered into with a new municipality, it is announced - as well as in the case of an agreement to extend delivery within one of the areas to an already existing customer, if the annual turnover from it is expected to exceed DKK 100,000.

Furthermore, it is announced when an agreement is entered into for the delivery of a DataAnalysis task where the expected fee is greater than DKK 250,000. Similarly, if agreements are entered into for delivery to a new customer in a new customer group, where the expected fee is greater than DKK 250,000.

Dataproces distinguishes in the announcements between 3 municipality size categories; the 50 smallest municipalities are called municipalities, the 38 middle ones are called larger municipalities and the 10 largest are called top-10 municipalities.

Contacts
 • John Norden, Certified Advisor, JN@nordencef.dk
 • Michael Binderup, CEO, +45 41 91 20 07, mib@dataproces.dk
About Dataproces Group A/S

Dataproces is an innovative software- and consulting house, specializing in AI supported solutions targeted at the Danish municipalities and their digital administration. The solutions range widely from robot technology and SaaS to data analyzes as well as collaboration and consulting. The starting point and purpose are always the same: to use data to create new knowledge, smarter processes and increased efficiency for the benefit of both citizens and municipalities.

Dataproces – we create value with data!

Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
Danish, English

Nordic Unmanned ASA: Notification of transactions by primary insiders

Nordic Unmanned ASA has been notified that Erik Ålgård, with the role as Board Member, on 21 June 2024 sold 1.686.005 shares in Nordic Unmanned ASA at the price of NOK 0.1567 per share. 

Notification of the transactions are attached to this release

Disclosure regulation

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.

Contacts
 • Lars A Landsnes, CFO/COO, Nordic Unmanned ASA, +47 951 40 370, ll@nordicunmanned.com
About Nordic Unmanned

Nordic Unmanned is a leading European manufacturer (OEM) and certified operator of unmanned aircraft systems (“UAS”). 

We are serving large corporations, government agencies and security customers by offering systems, solutions and flight services for environmentally friendly delivery of productivity improvements and time critical, actionable data insights and logistics services.

Our solutions and services are organized in the three business segments as follows: 

Flight Services: is a technology-agnostic flight services operator providing time-critical actionable data to large corporate and governmental customers. The segment also includes NUAer AS and Resale.AirRobot: is an Equipment Manufacturer (OEM) with a leading product platform in lightweight drones and sensors (payloads) tailored for defense and security.DroneMatrix: is an Equipment Manufacturer (OEM) offering a fully integrated and autonomous drone system with proprietary software for surveillance and security.

Nordic Unmanned is ISO 9001:2015 and ISO 14001:2015 certified for the operation, maintenance, and sales of unmanned systems and sensor technology. AirRobot is ISO 9001:2015 and EN 9100:2018 certified for its development and production capabilities of unmanned systems.

Founded in Norway in 2014, Nordic Unmanned has offices in Sandnes (NO), Cranfield (UK), Hasselt (BE) and Arnsberg (GER).  Nordic Unmanned also comprise joint venture – Omni Unmanned SA with OHI Group SA (registered in Luxemburg) and joint venture – NUAer AS with Aeromon OY (registered in Norway).

For more information visit - https://nordicunmanned.com/

 

Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
 • Skjema for melding om transaksjoner utfort av personer med ledelsesansvar og deres naerstaaende KRT 1500.pdf
English

40 municipalities have bought Dataproces' MARS platform

Investor news no. 33/2024: Dataproces has of June 21st entered into an agreement with a larger municipality on Zealand on our SaaS solution MARS.

The agreement has been signed with a larger municipality on Zealand on MARS. This is the 40th municipality to purchase our platform. 

By using MARS, the municipality gets a platform which contributes to creating an overview of all municipal financial payments and refunds while the platform streamlines digital administration and contributes to a correct foundation of data.

 

General information about agreement announcements as investor news:

All announced agreements are in accordance with Dataproces' strategic focus and do not change the announced guidance.

As the SaaS platforms MARS, MARC, REVIEW and KØS are central to the guided company strategy, each time an agreement is entered into, it is announced - as well as in the case of an agreement to extend delivery within one of the areas to an already existing customer, if the annual turnover from it is expected to exceed DKK 100,000.

Furthermore, it is announced when an agreement is entered into for the delivery of a DataAnalysis task where the expected fee is greater than DKK 250,000. Similarly, if agreements are entered into for delivery to a new customer in a new customer group, where the expected fee is greater than DKK 250,000.

Dataproces distinguishes in the announcement of SaaS agreements between 3 municipality size categories; the 50 smallest municipalities are called municipalities, the 38 middle ones are called larger municipalities and the 10 largest are called top-10 municipalities.

Contacts
 • John Norden, Certified Advisor, JN@nordencef.dk
 • Michael Binderup, CEO, +45 41 91 20 07, mib@dataproces.dk
About Dataproces Group A/S

Dataproces is an innovative Software and consulting house, specializing in AI supported solutions targeted at the Danish municipalities and their digital administration. The solutions range widely from robot technology and SaaS to data analyzes as well as collaboration and consulting. The starting point and purpose are always the same: to use data to create new knowledge, smarter processes and increased efficiency for the benefit of both citizens and municipalities.

Dataproces – we create value with data!

Attachments
 • Download announcement as PDF.pdf
Danish, English

BactiQuant modtager ordre fra ny norsk akvakulturkunde

Det glæder BactiQuant at meddele at vores salgsteam har modtaget den første ordre fra endnu en norsk akvakulturkunde, Watermoon, som i tre generationer har produceret højkvalitets produkter fra deres fiskefarm ved Bergen. Watermoon sælger årligt 3 millioner laks til det globale marked i USA, Asien og Afrika. Vi glæder os til at arbejde med en ny kompetent akvakulturproducent som til vores store glæde har valgt at implementere BactiQuant teknologien i et moderne produktionssystem hvor fiskevelfærd og kvalitet i alle produktionsled er i højsædet.

CEO Morten Miller udtaler: "Det går godt for BactiQuant i akvakultursegmentet –  vi har i dag et brand og en kendskabsgrad som vi har arbejdet hårdt på at udvikle og udbygge i mange år. Det her specifikke salg opstod efter en henvendelse fra det Norske Veterinære Institut og viser at BactiQuant har opnået en accept både hos akvakulturproducenter og i relevante forskningsinstitutioner".  

Kontakter
 • Henrik Enegaard Skaanderup, Bestyrelsesformand, +4540334470, henrik-skaanderup@mail.dk
 • Morten Miller, Chief Executive Officer CEO/CINO, +4523678732, miller@bactiquant.dk
Om BactiQuant A/S

Bactiquant has developed a technology that will revolutionize the monitoring of bacterial contamination levels in water and ensure optimum usage and handling of water around the world to the benefit of our customers and the sustainability of our planet. To show our environmental commitment, we have aligned our business with four of the UN's Sustainable Development Goals. We believe that Bactiquant will be the world leader within mobile and online surveillance of bacterial contamination levels, and we are already well on our way. Headquartered in Denmark and operating across five continents, our customers come from a wide range of industries such as public water utility companies, industries needing water cooling or requiring wastewater treatment, and aquaculture.

Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish

Scandinavian Medical Solutions sælger Siemens MRI-scanner til sydamerikansk kunde

Investornyhed nr. 68 – 2024 | 21-06-2024  

Scandinavian Medical Solutions er glade for at kunne offentliggøre salget af en otte år gammel Siemens MRI-scanner, der er solgt til en kunde fra det sydamerikanske kontinent. Scanneren, der har krydset Atlanterhavet via søfragt, har nu nået sin endelige destination.  Den solgte scanner er kendt som værende en særdeles omkostningseffektiv scanner med et lavt strømforbrug. 

Salget udgør et beløb større end 2,0 mio. DKK og offentliggøres derfor i henhold til Selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0 mio. DKK til under 3,5 mio. DKK.   

Levering af udstyret er sket i uge 25, 2024. Ordren ændrer ikke tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2023/2024.    

 

Supplerende Information    

For spørgsmål vedrørende denne investornyhed kan selskabets CEO, Jens Hvid Paulsen, kontaktes på investor@scandinavian-medical.com.        

Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S.          

 

Scandinavian Medical Solutions A/S    

Gasværksvej 48,1., DK – 9000 Aalborg      

CVR-nummer: 39901749      

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com      

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors      

 

Om Selskabet    

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet tilbage i 2018 med en mission om at facilitere bedre adgang til omkostningseffektivt og højkvalitets billeddiagnostisk udstyr globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.          

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital, og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.          

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.          

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.   

 

Kontakter
 • Jens Krohn, CEO & Founder, +45 60 55 60 90, jens.krohn@scandinavian.medical.com
 • John Norden, Certified Advisor, +45 20 720 200, JN@nordencef.dk
Vedhæftninger
 • Download selskabsmeddelelse.pdf
Danish